Een crowler is een blik, dat gevuld wordt met bier uit een fust. Sommige bieren worden door de brouwerij alleen maar uitgebracht op fust. Je zou deze bieren daarom alleen in de kroeg, taproom of festival kunnen drinken. Door de komst van crowlers, is het mogelijk om deze bieren thuis te consumeren. Met ons crowler station, vullen we de het bier vers af en zorgen wij ervoor zorgen dat je thuis de lekkerste bieren uit fust kunt drinken.

Met ons professionale crowler station voorzien we eerst de lege blikken met Co2 waarna we ze afvullen met vers bier. Uiteraard een zeer belangrijk onderdeel om to voorkomen dat het bier gaat oxideren.

Wat zijn crowlers

De houdbaarheid van een crowler verschild per soort, voor IPA's adviseren wij een houdbaarheid van 3 weken, stouts & sours hebben een iets betere weerstand en zullen wat langer mee gaan.

Gekoeld bewaren van de blikken is uiteraard essentieel voor de kwaliteit, we adviseren dan ook om deze niet als bij ons, goed weg te stoppen in de koeling!

Onze crowlers zijn voorzien van ons eigen label en sticker met alle informatie over het incl BBD, Canning date, naam, Untappd QR en dergelijke,

We proberen elke week minimaal een weg te tappen!
Vind al onze crowlers hier!