Hop Craft Beers B.V. is de online specialist in craft bieren uit geheel Engeland, Europa en de USA. Alle bieren die wij aanbieden worden elke dag weer met veel passie en liefde gebrouwen. Ons specialisme zit in de verkoop van unieke bieren van micro brouwerijen, deze zijn geheel zelfstandig. In het assortiment van Hop Craft Beers B.V. vind je IPA's in verschillende stijlen, bitters, pale ales, stouts en porters, sours en nog veel meer.

 

Hop Craft Beers B.V. heeft een assortiment wat continu in beweging staat. Wij bieden voor ieder wat wils. Wekelijks hebben wij nieuwe bieren binnen! Ben jij een “untappd” fanaat of gewoon bier liefhebber, en wil je eens ECHT speciaal bier proeven van brouwerijen waarbij de traditie in stand is gehouden? Dan ben je bij Hop Craft Beers B.V. aan het juiste adres. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe bieren en brouwerijen.

Weet je nog niet wat je wilt en wil je gewoon is op je gemak een aantal bieren proeven? Maak dan gebruik van onze speciaal samengestelde pakketten. Allerlei verschillende bieren in een pack. Leuk voor jezelf of als cadeau.

Bieren uit voorraad worden binnen 24 uur verstuurd en zullen de volgende dag bij je op de stoep staan! Meer nodig dan dat er in voorraad is? Laat het ons weten via de mail en wij regelen het.

Via Instagram en Facebook kan je ons volgen en op de hoogte blijven van de laatste nieuwe bieren en aanbiedingen.