Levering informatie en voorwaarden

Voor het versturen van onze pakketten vertrouwen wij op de bezorgdienst van PostNL.
Met een succesratio van 99.8% kunnen we al onze klanten meer zekerheid bieden dan elders. Het geavanceerde track&trace portaal van PostNL geeft alle informatie weer over je order. Is er iets onduidelijk of staat iets verkeerd in het systeem, een simpel telefoontje naar PostNL doet wonderen!

Elke order via Hop Craft Beers heeft een 18+ controle vanuit PostNL, dit houdt in dat je jezelf moet legitimeren dat je 18 jaar of ouder bent indien de postbode twijfelt. Kinderen kunnen dus niet onze pakketten aannemen! (NL)

Na jouw bestelling krijg je bericht van de vervoerder wanneer jouw pakket is opgehaald, met de exacte lever dag en tijdsdeel.

Afhalen op locatie

Afhalen op locatie onze locatie is mogelijk van
Maandag t/m donderdag tussen 16:00 en 18:00 uur. Op Vrijdag t/m 20:00
Afhalen PostNL - locatie, mogelijk.

Kosten & Levering

Country

Shipping cost

Free shipping

-

€25 - €85

€85+

Netherlands

5,99

FREE

Belgium

 ̶8̶,̶9̶5̶ Now 5,99!

-

Germany

 ̶8̶,̶9̶5̶ Now 5,99!

-

Austria

12,95

-

Denmark

14,95

-

Estonia

24,95

-

Finland

19,95

-

France

14,95

-

Greece

24,95

-

Hungary

19,95

-

Italy

14,95

-

Croatia

24,95

-

Latvia

24,95

-

Luxembourg

9,95

-

Poland

19,95

-

Portugal

17.49

-

Slovakia

14,95

-

Slovenia

19,95

-

Spain

14,95

-

Sweden

19,95

-

Betaalmogelijkheden / Payment methods.

IDEAL, Visa, Mastecard, Maestro, American Express, Apple pay, Google pay, Bancontact, Sofort, PayPal, Cryptocurrency, EPS, KBC/CBC, Belfius, Giropay.

Notes

Producten welke de status op voorraad heeft wordt binnen 48 uur afgeleverd in Nederland, België en Duitsland. 
Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 16:00 worden de zelfde dag nog verzonden.
Bestellingen geplaatst tussen Vrijdag 16:00 en Zondag 16:00 worden op de eerstvolgende werkdag verstuurd. 

Elke vertraging als gevolg van uitzonderlijke omstandigheden (storm, sneeuw, vertraging van de drager, ect …) worden niet beschouwd als een grond voor terugbetaling, deze gebeurtenissen buiten onze verantwoordelijkheid en onze inzet kunnen wij niet voor verantwoordelijk worden gesteld.

We doen er alles aan om onze deadlines te halen, maar in geval van problemen van laattijdige levering buiten onze controle, aarzel dan niet om ons te contacteren en ons iets te laten weten, zodat we onderzoek kunnen doen naar de oorzaak van de vertraging. Je kunt ook direct contact op nemen met de vervoerder indien de order al onderweg is.

Op het moment van de levering, controleer de staat van het bestelde items. In het geval van beschadigde goederen, raden wij aan voorbehoud te noteren bij aflevering van de vervoerder of de levering te weigeren en neem onmiddellijk contact met ons op het via info@hopbiershop.nl, zodat wij zo snel mogelijk voor een vervanging kunnen zorgen. Wij behouden ons het recht voor om data en tijden van de levering ingeval van een uitzonderlijke gebeurtenis te veranderen.